Visagie

Visagie is veel meer dan wat aanbrengen van make-up.

Als professioneel visagiste benadruk ik de sterke kanten van het gezicht en accentueer ik je natuurlijke schoonheid. “Men zegt schoonheid zit van binnen”. Dat is grotendeels ook zo maar soms is het prettiger dat we de binnenkant vanaf de buitenkant een handje kunnen helpen. Wanneer je er goed uit ziet ga je er ook vaak beter bij voelen.

Daarbij is het wel belangrijk dat de make-up die wordt gebruikt, kwalitatief perfect is, past bij de persoon en het moment. Ik verzorg dan ook de make-up voor iedere gelegenheid; een bruiloft, een galafeest, bij fotoshoots en t.v. werk, of zomaar een feestje of een receptie, je bent bij mij hiervoor aan het juiste adres. Dus heb je binnenkort een leuk avondje uit, een gala of andere speciale gelegenheid vraag mij dan om een mooie avond/feest make-up of andere style make-up en maak zo je dag of avond extra speciaal.

Tevens geef ik op afspraak persoonlijk make-up advies. Er zijn zoveel vrouwen die het leuk vinden om make-up op te doen, maar simpelweg niet weten waar ze moeten beginnen. In een relaxte sfeer zal ik je laten weten hoe je dit dan kan doen. Uiteraard hou ik hierbij rekening met je persoonlijke wensen.